75 Ball Bingo

75ball_new

Dit is een spannend bingospel die ook als Noord-Amerikaans Bingo bekend staat. Een spel als dit wordt over de hele wereld gespeeld en daarom is het niet vreemd dat er in veel variaties wordt gespeeld die de behoeften van de specifieke gebieden bevredigen en derhalve volledig anders gespeeld wordt dan in andere gebieden.
Dit is hoe dit bingospel wordt gespeeld.

De Bingokaarten
75 Ball bingo kaarten hebben 25 vakjes, verdeeld in vijf horizontale en vijf verticale rijen. Elk van de 25 vakjes op de 75 Ball bingo kaart heeft een nummer tussen de 1 en 75 met uitzondering van het middelste vakje. Deze heeft geen nummer en is een vrij vak.Boven de verticale kolommen vindt u de letters die BINGO spellen in de juiste volgorde. Onder deze letters bevindt zich een rij met vijf nummers. In de b-kolom nummers tussen 1 en 15; in de i-kolom nummers tussen de 16 en 30; in de n-kolom nummers tussen de 31 en 45; in de g-kolom nummers tussen de 46 en 60; en in de o-kolom nummers tussen de 61 en 75. Het hoogste nummer dat gebruikt wordt in 75 Ball bingo is uiteraard 75. Tijdens een actief Bingospel, zal elke kaart oplichten met een andere kleur om aan te geven hoeveel vakjes men verwijderd is van de bingo.

Kaarten Kopen
Om kaarten te kopen, selecteert u allereerst de kaart die u wilt met de muis. Deze zal dan op gaan lichten en het woord “gekozen” zal gaan flitsen. Het is belangrijk dat u op het aankoopbewijs klikt om over te gaan tot aankoop. Wanneer dit is gedaan zal de gekozen kaart van kleur veranderen om aan te geven dat deze is gekocht. Nu bent u klaar om het spel te starten.

Nieuwe Nummerspatronen
Ervaren bingospelers zeggen vaak dat het 75 ball bingo spelen bestaat uit de meest unieke en creatieve patronen. Het ontwerp van de 25 vakjes is opgebouwd zodat er talrijke interessante combinaties in oneindige patronen mogelijk zijn.

75 Ball bingo Winnen
75 Ball bingo wordt gewonnen wanneer een speler het vooraf bepaalde ontwerp voltooid. Meestal wordt er gespeeld met een vijf-op-een-rij patroon; de eerste speler die diagonaal, horizontaal of verticaal vijf-op-een-rij krijgt, wint het spel. Dit is echter niet altijd de regel omdat het spel zich heeft uitgebreid tot een wijd scala aan interessante patronen om aan populariteit te winnen.