80 Ball Bingo

80ball_new

Voor gretige bingofans is er een nieuw type bingo waarvan u zeker zult gaan houden: 80 ball bingo. Dit is een nieuw spel dat zeker al opwinding aan vele bingofanaten heeft bezorgd. 75 ball bingo is wellicht iets aan de weinige kant en 90 ball bingo weer aan de hoge kant. 80 ball zijn dan precies goed. Het is absoluut gewild in onlinebingo. Dit spel wordt als anders beschouwd omdat er geen traditionele bingokaarten worden gebruikt. Er worden unieke kaarten gebruikt die ook wel sluitborden worden genoemd. U hoeft alleen een schuifje om te zetten wanneer de bingobetallen worden omgeroepen om uw nummers te bedekken. U hoeft ze dus niet meer weg te strepen zoals bij traditionele bingo gebeurt. Elke bingokaart heeft vier rijen en vier kolommen. Elke wordt gemerkt met een speciale kleur: rood, geel, blauw of zilver.

Het is erg makkelijk om 80 ball bingo online te spelen. U hoeft alleen een bingokaart te kopen bij de selectie. Het maakt niet uit met hoeveel bingokaarten u wilt spelen. Met één muisklik op de koopknop schaft u al een kaart aan. Er zal een “gekocht” teken verschijnen wanneer de aankop succesvol is. Nadat u uw kaart heeft gekocht, kunt u direct beginnen met spelen.

Dit spel werkt bijna hetzelfde als 75 ball bingo, maar het 80 ball bingospel heeft een aantal kleine wijzigingen. Het bord heeft vijf rijen met 16 getallen. U heeft vervolgens 80 mogelijke nummercombinaties. De nummers worden verdeeld in vier groepen. Elke group heeft zijn eigen kleur en elke groep heeft 20 nummers. Voor rood is het 1 tot 20, voor geel 21 tot 40, voor blauw 41 tot 59 en voor zilver 60 tot 80.

80 ball bingo heeft verschillende patronen waaruit u kunt kiezen, meer dan alle andere bingospelvariaties. Patronen kunnen elk spel veranderen. Er is onder andere de 80 Volledige Kaart die belijk is aan de blackout bij 70 ball bingo en de Full House van 90 ball bingo. Er zijn ook andere patronen zoals de diagonaal of horizontale en verticale rij. Er zijn nog veel meer mogelijkheden zoals de Grote X, dubbel lijn, letter s en vele meer. Er zijn enorm veel mogelijkheden om dit spel te winnen.

80 ball bingo is zeer zeker een geweldige toevoeging aan het scala online bingospelen. Deze nieuwe variant voegt plezier en opwinding toe bij het spelen van onlinebingo.