90 Ball Bingo

90ball_new

U heeft vast en zeker gehoord van de traditionale 75 en 80 ball bingo, maar heeft u 90 ball bingo wel eens geprobeerd? Het heeft absoluut de harten gestolen van vele bingofans over de hele wereld. Veel bingoliefhebbers verkiezen deze variant boven andere bingospelen. Dit is hèt bingospel geworden, van Amerika tot Europa. Het spel is ontworpen in het Verenigd Konikrijk en verspreidde zich snel naar Australië en Azië. Dit 90 ball bingospel is erg populair in zowel bingohallen als bij onlinebingo.

Het is makkelijk het proces van online 90 ball bingo te leren. De bingokaarten die worden gebruikt zien er wellicht vreemd uit, vooral voor mensen die al bekend zijn met bingo. Maar spelers die voor het eerst 90 ball bingo spelen: de regels zijn hetzelfde. De 90 ball bingokaart bestaan uit drie horizontale rijen en negen verticale kolommen. De rijen beslaan negen vakjes. Let op dat er slechts 5 van deze vakjes per rij gespeeld kunnen worden omdat dit enige zijn met nummers. De rest zijn lege vakjes. Als u 90 ball bingo vergelijkt met 75 ball bingo, valt op dat er geen vrij vakje in het midden is te vinden.

Om het 90-spel te winnen, moet u elk nummer in een horizontale rij wegspelen. Dit geldt overigens voor alle traditionale bingohallen. In de onlinewereld kan het spel gespeeld worden tot er een speler een Full House heeft bereikt. Dit betekent dat elk nummer op een spelerskaart is gevallen en dit is hetzelfde als een black out bij 75 ball bingo. Naast deze variant, heeft u ook de optie om met zo veel kaarten te spelen als u wilt wanneer u online speelt. Dit wordt normaal gesproken niet gedaan in traditionale bingohallen om het erg verwarrend kan zijn. Normaliter heeft een speler slechts twee tot drie kaarten per keer. Bij online bingospelen lichten de genoemde nummers op om alles goed bij te houden. Dit hangt af van het aantal ongemarkeerde nummers voordat de bingo valt.

Deze 90 ball bingo is behoorlijk anders van de rest in termen van winnen. Het spel proces is makkelijk te leren. Voor beginners is het beter om eerst de kern van 75 ball bingo te leren voordat er wordt begonnen met andere varianten. Als u het concept van bingo snapt is het ook makkelijker om te begrijpen hoe andere bingospelen werken.