Geniet Speciale Promoties bij William hill Bingo

William Hill BingoNeem een kijkje bij William Hill Bingo, doordat is weekend een enorm totaal van ₤250K gewonnen kan worden! Deze aantrekkelijke bingo website biedt haar echt geld spelers de kans om deel te nemen in een ongekend ₤250,000 weekend vol actie!

Deze spannende promotie bij William Hill Bingo biedt twee dagen vol leuke actie aan, welke loopt tijdens februari 2014. Zaterdag is de ₤1,000,000 feestnachten en er is ₤50,000 aan gegarandeerd prijzengeld voor het grijpen op zondag.

Controleer de actie iedere vrijdagavond van 6pm in de Main Room! Je kunt kiezen uit verschillende evenementen, inclusief de ₤3,000 ’1000 kansen’, ₤1,250 Laatste Kans Salon, ₤2,000 ₤2k Baby en ₤2,500 Friday Fun. Net terwijl de laatste vrijdag van de maand bekend staat als Reel Good Friday! Zorg er voor dat je Slots en Kraskaarten speelt op vrijdag 28 februari bij William Hill Bingo en verkrijg je 50% Spellen Bonus tot ₤50!

Wat meer is, de bonus heeft nu een rondspeelverplichting van x10, dus dat vrijdagse gevoel met een Bingo Spelletjes Bonus kun je nu krijgen en heb een ‘reel good weekend’!

William Hill Bingo is nog niet klaar met de bovenstaande aanbiedingen…de Birdman was zijn nest aan het klaarmaken toen hij ₤200 cash vond!! Hij heeft er voor gekozen het te delen met zijn Bingo spelers…wat aardig!!! Hoe wil jij deel uitmaken van de plezier en een deel van het prijzengeld winnen?

Om deze aanbieding aan te nemen, speel gewoon Bingo spelletjes of Slots tijdens februari 2014 en voor iedere uitgegeven ₤1 bij Bingo, ₤5 bij Kraskaarten en ₤10 op Slots, ontvang je een deelname in de trekking.

Zorg er gewoon voor dat je de William Hill Bingo bonuscode MONEY invoert, zodat de Bidman weet dat hij je naam op de prijslijst moet schrijven. Bovendien heeft hij er voor gekozen dat het aantal deelnames geen limiet heeft, dus hoe meer je speelt, hoe meer kansen je hebt om bij William Hill Bingo te winnen.

Naast al het bovenstaande moet je niets missen van de dagelijkse Bingo Linx spellen! Deze kunnen geweldige plezier opleveren en lopen dagelijks bij William Hill Bingo om 6pm in de vorm van een ₤3K Bingo Linx en om 10:30pm op vrijdag met een mega ₤6K Bingo Linx!

Als je de William Hill Bingo website nog niet hebt bijgewoond, kun je ook voordeel halen uit een geweldige welkomstbonus. Kijk uit naar een aantrekkelijke ₤40 nieuwe speler bonus!