Geniet Van De Lente Seizoen Met William Hill Bingo

William Hill BingoGeweldige winmogelijkheden zijn beschikbaar op de website van William Hill Bingo. Fantastische prijzentrekkingen lopen en jouw kansen om te winnen kunnen vergroot worden door te spelen! Als je een echt geld speler bij William Hill bingo bent en dit klinkt als een aantrekkelijk avontuur, lees dan verder voor meer details!

Iedere week van de maand maart zullen drie gelukkige William Hill Bingo spelers een iPad winnen! Dit houdt in dat in deze promo een totaal van 12 iPads gewonnen gaat worden! Als je mee wilt delen in de lol, ga dan bingo spelen! Iedere ingezette ₤1 op bingo bij William Hill tijdens de promotionele data zullen je een ticket in de prijzentrekking opleveren.

Zorg er voor dat je de promotionele code MOBILE invoert, om aan de promo mee te doen! Een extra gedeelte van de promo biedt je een prijs van een weekend weg voor twee naar Wales aan! Dit voordeel is in de viering van St. David’s Day en ook jij kan dit vieren met William Hill Bingo!

Zorg dat je alle informatie checkt om te verzekeren dat je niets misloopt! Neem een kijkje op de William Hill Bingo website om achter alle details wat betreft Mobiele Maart te komen!

Waar wacht je nog op? Ga snel naar William Hill Bingo en je hebt wellicht de kans om één van de meest gave prijzen te grijpen in de prijzentrekking van maart van de website!