Monsters

monsters-logo_new

Een 5-Rollen Slot Machine, die een slotmachine met 5 rollen, 20 lijnen, met een jackpot en drie soorten bonussen: Memory Spel, Dieren en Machine Spins.

Regels
Monsters is een onweerstaanbare slotmachine, geïnspireerd door monsters en vriendelijke dieren, veelbelovend plezier en vele prijzen. Er zijn tien verschillende symbolen die bij ieder gespeeld spel kunnen opduiken. De namen en de letters die hen identificeren zijn:

Doel
Het doel is om het maximum aantal herhaalde symbolen in een rij te behalen op het game panel, kort nadat de 5-cylinder slot tot stop gezet wordt. De verschillende volgordes van winnende patronen (die premies aan de rechterkant geven om bonussen te halen) zijn beschikbaar in het HELP scherm van de kast.

De nakoming van deze standaarden wordt erkend door de activiteit van lijnen in deze ronde. Je kunt kiezen uit hoeveel lijnen je wilt spelen, voordat je de slot machine aan zet. Vergroot je kansen door in de race te komen voor bonussen en credits met het aantal actieve lijnen, waar je op inzet.

Weddenschappen en Lijnen
Je kunt een inzetwaarde uit deze opties selecteren: R$ 0,01; R$ 0,05; R$ 0,10; R$ 0,25; R$ 0,50; R$ 1,00. Je kunt ook een getal lijnen uit 1 tot 20 kiezen, en de totale waarde van de inzet wordt bepaald door het aantal gekozen lijnen. Iedere lijn bevat vijf posities van de gokkast.

Wildcard Symbool
Een Joker symbool kan ieder ander symbool vervangen om winnende patronen te vormen. Wanneer het op een lijn verschijnt, kan het ieder incompleet patroon aanvullen, doordat het als ander symbool telt. De enige uitzondering is dat het niet een van de volgende symbolen kan aannemen: Sly (die de geaccumuleerde jackpot genereert), Lee en Tosh (die speciale bonussen genereert).

Geaccumuleerde Jackpot
The Monsters speelt met een geaccumuleerde jackpot, wanneer er vijf Sly symbolen op rij zijn, geselecteerd door jou, wanneer je met alle gekozen lijnen speelt en minstens $0.25 per lijn wedt. Als je de prijzenpot ontvangt, worden alle andere beloningen en bonussen, eerder die ronde, geannuleerd.

Gratis Bonus Spins
Wanneer er drie of meer Lee symbolen op een positie zijn, verdien je de Gratis Bonus Spins. De machine rolt tien keer zonder iets van je te vragen. In deze ronden kun je de Geaccumuleerde Jackpot of bonus (Spins en Monsters Machine) niet winnen, als er een criteria is die hen activeert.

Monster Machine Bonus
Wanneer er drie of meer Tosh symbolen op een positive zijn, wordt de Monsters Machine bonus geactiveerd. Een grijpmachine met stoffen dieren, vergelijkbaar met degenen in amusementsparken en zuilengangen zullen op het scherm verschijnen. Door de knoppen, die op de machine verschijnen, te gebruiken, bestuur je de grijper en neem je één van de monsters.

Bonus Memory Spel
Tijdens iedere ronde van Monsters is een gelijkspel gemaakt en kun je een letter uit het woord MONSTERS verdienen, dat de kleur van het logo bovenin het scherm verandert. Indien alle letters oplichten, is een bonusronde van Memory geactiveerd. De regels zijn hetzelfde als het traditionele spel: achttien kaarten verschijnen ondersteboven op het scherm en je kiest twee kaarten. Als de twee kaarten hetzelfde zijn, worden ze uit het spel gehaald, anders liggen ze weer terug op hun positie en verlies je één van je beurten. Het spel is klaar wanneer de kaarten weg zijn, of na vijf mislukte pogingen.