Geniet Van De Lente Seizoen Met William Hill Bingo

William Hill BingoGeweldige winmogelijkheden zijn beschikbaar op de website van William Hill Bingo. Fantastische prijzentrekkingen lopen en jouw kansen om te winnen kunnen vergroot worden door te spelen! Als je een echt geld speler bij William Hill bingo bent en dit klinkt als een aantrekkelijk avontuur, lees dan verder voor meer details!

Iedere week van de maand maart zullen drie gelukkige William Hill Bingo spelers een iPad winnen! lezen meer

Geniet Speciale Promoties bij William hill Bingo

William Hill BingoNeem een kijkje bij William Hill Bingo, doordat is weekend een enorm totaal van ₤250K gewonnen kan worden! Deze aantrekkelijke bingo website biedt haar echt geld spelers de kans om deel te nemen in een ongekend ₤250,000 weekend vol actie!

Deze spannende promotie bij William Hill Bingo biedt twee dagen vol leuke actie aan, welke loopt tijdens februari 2014. Zaterdag is de ₤1,000,000 feestnachten en er is ₤50,000 aan gegarandeerd prijzengeld voor het grijpen op zondag.

Controleer de actie iedere vrijdagavond van 6pm in de Main Room! lezen meer

Mysterieuze Nieuwjaarspromo bij Giggle Bingo

Giggle BingoIn december en januari is bij Giggle Bingo een speciale nieuwjaarspromotie gaande waarbij dagelijks winsten vermenigvuldigd worden in elke bingo kamer. Check elke dag de Adventskalender voor de ‘mystery multiplier’ (vermenigvuldiger) van de dag. Is die bijvoorbeeld 5x, dan word je winst zomaar even voor je vervijfvoudigd.

Ook vinden er elke dag Linked (‘gekoppelde’) games plaats waarbij je niet enkel tegen andere Giggle Bingo gamers speelt, maar tegen het hele Bingo Network. Dat betekent grotere games en grotere jackpots! Registreer je bij Giggle Bingo voor 90-ball linked games lezen meer

Win £10.000! Speel Bingo Linx bij William Hill Bingo

William Hill BingoEnthousiaste online bingo spelers zullen het er van harte mee eens zijn dat William Hill Bingo een goudmijn is van aantrekkelijke aanbiedingen. Elke maand krijgen online bingo spelers bij William Hill Bingo de kans op het winnen van een enorme jackpot van £10.000 door het spelen van Super Bingo Linx. Onder de ontelbare september promoties die gepresenteerd worden door William Hill Bingo, is de £10.000 Bingo Linx het meest lucratief.

William Hill Bingo heeft veel aandacht getrokken door de Super Bingo Linx £10.000 actie. Deze spannende online bingo spel heeft een gegarandeerde jackpot van £10.000 en maakt elke eerste zaterdag van de maand zijn opwachting in de Community en de Main Room. Om veel te kunnen winnen is het mogelijk voor online bingo spelers om elke maand William Hill Bingo’s Super Bingo Linx te spelen. De volgende Super Bingo Linx £10.000 is op 7 september. lezen meer

William Hill Bingo Wil Je Naar The Big Apple Sturen

William Hill BingoStelt u zich deze reis naar New York voor, rondlopen op Times Square, een lift krijgen van een gele taxi en het Vrijheidsbeeld bezoeken! Deze maand kunt u kans maken om dat allemaal te doen met de exclusieve trekking van William Hill Bingo waar elke dag in mei één gelukkige speler de prijs voor een vijfdaagse reis van twee personen + £500 zakgeld zal winnen!

Alsof dat nog niet genoeg was, wachten er ook een iPad, iPhone 5, Samsung Tablet en Samsung S3 om gewonnen te worden zodat in totaal elke dag vijf gelukkige spelers een geweldige prijs zullen winnen. lezen meer

Cash Het In Mei met Giggle Bingo

Giggle BingoBeschrijving: In april brengt Giggle Bingo haar spellers de beste promoties met Cash Het In Mei. Het is een geweldige kans voor spelers om geld en fantastische prijzen te winnen.
Is er een betere manier om die twee lange weekenden in mei door te brengen dan mee te spelen met Giggle Bingo?

Veel spelen in april met Giggle Bingo kan betekend dat u grote beloningen kunt krijgen in mei. Met de Cash Het In Mei competitie kunt u geld en topprijzen winnen zoals TV’s en iPods. Hoe meer weddenschappen u in april aangaat, hoe meer u kunt spelen in mei.

Het enige dat u hoeft te doen is op de speelautomaten te spelen en meedoen aan de bingo om entreebewijzen voor de Cash Het In Mei spelen te verdienen en uw deel van de £1,500 te winnen! lezen meer

Win IKEA-bonnen met William Hill Bingo

William Hill BingoEen bezoekje aan IKEA is een bezoekje aan dromenland en William Hill Bingo heeft een verloting waar 5 gelukkige spelers elk voor £100 aan kortingsbonnen kunnen winnen!

Voor elke £1 die u aan bingokaarten, elke £5 die u aan kraskaarten en elke £10 die u besteedt op de speelautomaten tussen woensdag 24 en dinsdag 30 april, ontvangt u een kans om mee te doen aan de verloting. Wees er zeker van dat u de bonuscode IKEA invoert voordat u geld stort. En dan spelen met gekruisde vingers! lezen meer