Video Bingo

Video Bingo

Video bingo heeft als voordeel dat het u de kans biedt om met meer kaarten te spelen dan u eigenlijk fysiek aankan. De bingo van vadaag de dag is erg veranderd van de bingo dat het vroeger was. U hoeft nu niet meer uw kaarten vast te houden. Het enige dat u hoeft te doen is video bingo spelen en u bent in staat om met meer kaarten tegelijk te spelen. Met de intreding van computers en het internet is bingo naar een compleet nieuw niveau gestegen.

Monsters

Monsters

5-Reel Gokkasten Machine

Een 5-Rollen Slot Machine, die een slotmachine met 5 rollen, 20 lijnen,…

Lezen Meer

Super Show

Super Show

30-bal video bingo

30-ball video bingo met tot 11 extra ballen, gratis extra ballen en een jackpot…

Lezen Meer

Jungle Ball

Jungle Ball

33-bal video bingo

33-bal bingo met tot 6 extra ballen, roulette bonus, gratis extra bal en jackpot…

Lezen Meer

U moet wel de aard van deze snelle manier van online bingo’s leren. In de hallen waar bingo wordt gespeeld vind u tegenwoordig ook al elektronische apparaten om op te spelen. Deze Video bingo-apparaten stellen de speler in staat om met meer kaarten te spelen. De Video bingo heeft mechanismes om de nummers op te sporen zodat u nooit meer een bingo met zelfs als u met meerdere kaarten speelt. Hierdoor kunnen beginners net zo goed bingo spelen als experts. Deze elektronische apparataten stellen mensen met een handicap ook in staat om van het bingoën te genieten.

Het enige was de bingospeler hoeft te doen is aan een tafel te zitten en wachten totdat de nummers worden omgeroepen. U voert dan het omgeroepen nummer in op uw apparaat. Komen de nummers overeen met uw nummers, dan roept u bingo.

Er bestaan verschillende bingocomputers. De Power Player is een geavanaceerd systeem die de speler in staat stelt om met tenminste 12 kaarten tegelijk te spelen. Deze systemen hebben geluidseffecten en een scherkarakter genaamd Kleine Champ die het spel voor u in de gaten houdt. Deze computersystemen kunnen wel 200 kaarten tegelijk vasthouden. Maar er zijn bingohallen die het aantal kaarten per spel beperken. In Texas is dit 66 per spel.

Video bingo is een leuke manier voor mensen om plezier te hebben terwijl ze wachten tot de traditionale bingo begint. Elk Video bingospel kost minder dan een dollar om te spelen. De uitbetaling op deze machines ligt meestal rond de 80-90%. Vanuit een wiskundig perspectief gezien krijgt u 80-90 cents voor elke dollar die u uitgeeft. Het prijzengeld kan oplopen tot $ 1.000 afhankelijk van uw inzet bij het video bingo spel. Om u geldbedrag te claimen drukt u op de knop op het scherm. De machine zal vervolgens een bewijs uitprinten die u kunt gebruiken om uw winst in te cashen.

Online Video bingo is erg een leuk spel omdat er prijzen, speciale toernooien en lijsten van winnaars en nieuwe evenementen beschikbaar zijn. De apparaten bezorgen u altijd plezier en maken u enthousiast om telkens weer online bingo te spelen.