William Hill Bingo Wil Je Naar The Big Apple Sturen

William Hill BingoStelt u zich deze reis naar New York voor, rondlopen op Times Square, een lift krijgen van een gele taxi en het Vrijheidsbeeld bezoeken! Deze maand kunt u kans maken om dat allemaal te doen met de exclusieve trekking van William Hill Bingo waar elke dag in mei één gelukkige speler de prijs voor een vijfdaagse reis van twee personen + £500 zakgeld zal winnen!

Alsof dat nog niet genoeg was, wachten er ook een iPad, iPhone 5, Samsung Tablet en Samsung S3 om gewonnen te worden zodat in totaal elke dag vijf gelukkige spelers een geweldige prijs zullen winnen.

Dit is wat u doet om mee te spelen in deze geweldige trekking:

  • Voer de bonuscode APPLE in als u mee wilt spelen om een iPad, iPhone of de reis naar New York Trip te winnen OF
  • Voer de bonuscode GALAXY in als u mee wilt spelen om een Samsung Tablet, Samsung Galaxy S3 of de reis naar New York te winnen
  • Om een lot te verdienen in de trekking van de dag, spendeert u voor £10 aan Bingotickets, £25 aan Kraskaarten of £100 op de speelautomaten (maximaal aantalen kansen: 3 per dag – één met Bingotickets, één op de speelautomaten, één met Kraskaarten).

U hoeft de code slechts eenmalig in te voeren en dan zullen alle spelen die u speelt van woensdag 1 mei tot vrijdag 31 mei mee te tellen voor de trekking die plaatsvindt de dag na de kwalificatie.

U kunt alle vijf prijzen winnen bij de laatste trekking. De laatste trekking is op zaterdag 1 juni en er zal één gelukkige winnaar zijn die de vijf geweldige prijzen allemaal zal winnen. Alle trekkingen waarmee u deze maand van 1 tot 31 mei heeft meegedaan leveren een kans voor u op om mee te doen aan de laatste trekking welke code u ook heeft ingevoerd.

De winnaars van de dagelijkse trekking zullen de volgende dag worden aangekondigd in de chat om 17.00 uur. Bezoek de chatrooms dus om te kijken of u of één van de andere gasten heeft gewonnen!

Begin nu met spelen om kans te maken op een reis naar de Big Apple!