Win £10.000! Speel Bingo Linx bij William Hill Bingo

William Hill BingoEnthousiaste online bingo spelers zullen het er van harte mee eens zijn dat William Hill Bingo een goudmijn is van aantrekkelijke aanbiedingen. Elke maand krijgen online bingo spelers bij William Hill Bingo de kans op het winnen van een enorme jackpot van £10.000 door het spelen van Super Bingo Linx. Onder de ontelbare september promoties die gepresenteerd worden door William Hill Bingo, is de £10.000 Bingo Linx het meest lucratief.

William Hill Bingo heeft veel aandacht getrokken door de Super Bingo Linx £10.000 actie. Deze spannende online bingo spel heeft een gegarandeerde jackpot van £10.000 en maakt elke eerste zaterdag van de maand zijn opwachting in de Community en de Main Room. Om veel te kunnen winnen is het mogelijk voor online bingo spelers om elke maand William Hill Bingo’s Super Bingo Linx te spelen. De volgende Super Bingo Linx £10.000 is op 7 september.

Daarnaast organiseert William Hill Bingo dagelijks een aantal verschillende Bingo Linx spellen. De jackpots van deze spellen zijn groot, maar niet zo gigantisch als de jackpot van de maandelijkse Super Bingo Linx. Elke dag organiseert William Hill Bingo 3 Bingo Linx spellen in de Main en de Community Room. Deze spellen beginnen om 12.00u, 18.00u en 22.30u en hebben een gegarandeerde jackpot ter waarde van respectievelijk £1.000, £2.000 en £4.000.

Spelers met een volle agenda, zonder tijd om bingotickets ter plekke te kopen, hoeven zich niet druk te maken, omdat alle tickets voor Bingo Linx spellen van tevoren bij William Hill Bingo kunnen worden besteld. Geïnteresseerde online bingo spelers mogen de bingo tickets voor de Super Bingo Linx van £10.000 30 dagen van tevoren kopen en bingo tickets voor de dagelijkse Bingo Linx spellen kunnen een week van tevoren worden gekocht. Bezoek de bingo agenda op de website van William Hill Bingo en let op de actie-afdeling.

Voor een speler mee wil doen, dient hij/zij goed kennis te nemen van de algemene voorwaarden die gelden voor deze aanbiedingen. Deze aanbieding is alleen beschikbaar voor bij William Hill Bingo geregistreerde online bingo spelers; spelers moeten 18 jaar of ouder zijn.

William Hill Bingo biedt behalve fantastische kansen om te winnen ook zeer aantrekkelijke geld bonussen. Om maar een voorbeeld te noemen: nieuwe spelers bij William Hill Bingo die een eerste inleg doen van £10 en het binnen 2 dagen uitgeven, krijgen een bonus van £25, helemaal gratis.